Huwa San гарантирано убива корона вирус

Huwa San гарантирано убива корона вирус ,Huwa San гарантирано убива корона вирус ,

който през декември 2019г. атакува все повече пациенти с респираторни инфекции. Когато учените откриват и разглеждат причинителя на тези инфекции под електронен микроскоп, те изглеждат заобиколени от „корона“ , от където идва и името му. В рамките на няколко месеца този вирус предизвика пандемия. Всички ние се адаптираме към новосъздалата се ситуация, адаптираме проучванията и препаратите си в борбата срещу вируса.

Основно коронавирусът засяга дихателните пътища. Здравият човек може да се зарази, когато собствените му лигавици са изложени на инфекциозни капчици, произведени от лице, заразено с вируса при кашляне или кихане.

Възможно е също така да се “сдобиете” с вируса, като влезете в контакт със заразени лица или повърхности и като докоснете собствената си уста, нос или очи след това. В аерозолите вирусът може да оцелее до 3 часа, позволявайки въздушно предаване. Вирусът може да оцелее на повърхността от няколко часа до дни.

Всъщност скорошно проучване показа, че коронавирусът може да оцелее до 28 дни в идеални условия на непорести повърхности. Това подчертава значението на добрата хигиена на ръцете и добрата дезинфекция на често докосвани повърхности.

Вирусът може да причини дихателни проблеми и дори да доведе до смъртта на пациента. Въпреки че всеки има еднакъв шанс да се зарази, протичането на заболяването често е по-тежко при възрастни или отслабени хора. Средният инкубационен период е от 5 до 6 дни.

Съвети за предпазване от корона вирус:

  • Дезинфекцирайте повърхности, които често се докосват.
  • Редовно дезинфекцирайте ръцете си.
  • Носете маска за уста на места, посещавани от много хора.
  • Спазвайте безопасно разстояние от 2 метра от други хора.
  • Останете у дома колкото е възможно повече.

Инфекцията с новия коронавирус може да възникне след контакт със замърсени повърхности или предмети, последван от контакт с носа, очите или устата. Редовната и задълбочена дезинфекция на използваните жилищни и работни помещения намалява риска от вирусно предаване, критична стъпка за контролиране на огнището и спиране на тази заразна заплаха. Huwa-San може да играе важна роля тук.

100 % безвредният Huwa-San  е солиден, надежден и лесен за използване, като освен всичко това е подходящ и за пациенти, страдащи от астма. Устройството извежда използването на технологията Huwa-San на следващо ниво. Този нов дезинфектант дава възможност да се дезинфекцират стаите много ефективно от главата до петите, без да оставя остатъчни миризми и следи от приложението му. Потребителите бързо и безопасно могат да дезинфекцират стени, подове и други повърхности в частни, обществени и индустриални зони. Повърхности, които биха били евентуални преносители на заразата с Covid-19.

Huwa-San е признат биоцид с доказан ефект срещу вируси, бактерии, микробактерии, спори и гъбички. Ненадминатото представяне на Huwa-San  гарантира ранно овладяване на вирусни инфекции и помага да се предотврати по-нататъшното разпространение.

Huwa San гарантирано убива корона вирус ,

Защо Huwa-San :

      Ефективна и бърза дезинфекция на помещения.

      Стаята е старателно дезинфекцирана, чрез напръскване и дифузия на дезинфектанта.

      Широк спектър: ефективен срещу бактерии, дрожди, гъбички, вируси, спори и микробактерии.

     ✓ Може да се прилага активно, планирано или в случай на огнище.

     ✓ Без мирис, безцветен и некорозивен

     ✓ Не предизвиква дразнение на дихателната система

Коронавирусът е упорит и значително устойчив в сравнение с повечето известни ни вируси. Това прави и по-трудна борбата срещу разпространението му и отделно налага използването на иновативни и различни от общоприетите и познатите ни средства за дезинфекция.

Стандартните дезинфектанти имат коефициент на полезна дейност само няколко часа, влизайки в контакт с повърхността, върху която са напръскани. Изпарявайки се, дават благоприятната възможност на коронавирусът да оцелее.

Предимства на Huwa San пред стандартни препарати:

За разлика от стандартните продукти за дезинфекция, Huwa-San “изгаря” всички вируси, бактерии и гъбички.  От своя страна, стабилизиращият агент в състава на препарата (сребро), го прави устойчив за много по-дълго време върху каквато и да е повърхност.

Благодарение на уникалната си формула, Huwa-San е много ефективен при унищожаване на бактерии, микробактерии, гъбички и вируси. Продуктът може да се използва като общ дезинфектант върху твърди повърхности (например подове, стени, мебели, …) в индустриална среда, институции (офиси, училища, детски ясли), басейни, зони за отдих и хотели. Освен това можете да потопите малки материали в това готово за употреба решение, за да ги дезинфекцирате.

Huwa-San отговаря на най-високите стандарти за дезинфекция на бактерициди, фунгициди и вирусиди.

Основните предимства на дезинфектанта:

Готово за употреба решение.

Предлага се в различни размери.

Биоразградим, разделя се на вода и кислород.

Без мирис, безцветен и некорозивен.

Безвреден за употреба в дома, както за нашите деца, така и за домашните любимци.

 ✓ Дългосрочно решение за дезинфекция

Сертифициран от Ecocert и одобрен от EN (EN 1276, EN 1650, EN 13697, EN 13727, EN 13624, EN