Дезинфекция в лечебни заведения и болници

дезинфекция в лечебни заведения и болнициДезинфекция в лечебни заведения и болници

Болничните заведения имат законово изискване да управляват водата и въздуха в сградата, включително и контрол и превенция на Легионела. Много болници обаче, не отговарят на тези изисквания.

Разпространението на инфекция от човек на човек все повече се признава като важен проблем при инфектиране в болниците, било то от медицински сестри или от заразено оборудване. Чрез използването на Huwa-San  тези проблеми и потенциални инфекции могат лесно да бъдат управлявани по удобен за клиента начин.

Huwa-San  лесно ще се справи с всеки бактериален проблем. Huwa-San ще унищожи всякакви свободно живеещи бактерии във водата на всеки етап, а малкото остатъчно третиране ще осигури допълнителна биоцидна защита от бактерии, като Legionella, Giardia, Cryptosporidium и Колиформи, стигащи до питейната вода.

Въз основа на нашето мощно биоцидно лечение, програмите за управление на въздуха с Huwa-San успешно се борят с опасни инфекции като легионела, норовирус, MRSA и други въздушни патогени. От охладителните кули до вентилационните канали и климатичните системи, Huwa-San ще осигури цялостно решение за всякакви системи за климатизация. Също така можем да доставим системи за мъглуване, за справяне с извънредни огнища на норовирус и други инфекциозни вируси.

Свойства и предимства:

Иновативният препарат за дезинфекция е разработен от Roam Technology.

✓ Huwa-San се основава на стабилизиран със сребро водороден пероксид.

Антимикробната активност на Huwa-San има изключително широк спектър. Той е високоефективен срещу грам отрицателни и грам положителни аеробни и анаеробни, спорообразуващи и неспорообразуващи патогенни и сапрофитни бактерии. Това включва бактериални спори, едни от най-устойчивите към дезинфекция форми на микробен живот. Изцяло премахване на хлора, както и вкуса и мириса, свързани с него;

✓ Huwa-San също така е ефективен срещу плесени и дрожди, като и двете са категоризирани като гъбички. Той е активен срещу устойчиви на киселини бактерии като E. C Този широк спектър включва също и организми като водорасли и протозои, включително Cryptosporidium, Microsporiclium и Giardia lamblia.;

Ползите от Huwa-San в болничните заведения, идват от забележителната стабилност на продукта;

✓ Huwa-San няма вкус и мирис и не създава петна върху каквато и повърхност да се прилага.

Връщане назад