Дезинфекция на повърхности с Huwa San

Дезинфекция на повърхности с Huwa-San ,

е препоръчителна с цел унищожаване на бактерии, гъбички, вируси и спори, защото този препарат е бактерицид, микробактерицид, фунгицид, вируцид, спороцид. Тоест обещава унищожаване на всички видове микроорганизми, дори и биофилми.

Произведен е по белгийска технология от Roam technology от преди 15 години.

Пазарът изобилства от разнообразни видове дезинфектанти. Много от техните възможности за убиване на бактерии са неоспорими, но повече имат спиртен аромат или предизвикват дразнене на лигавицата. Хората с респираторни заболявания, са особено чувствителни към подобни продукти за дезинфекция.

Друг непренебрежим фактор, определящ качеството на дезинфектанта е неговата стабилност и способност да унищожи бактериите на 100%.

Ето защо ние Ви препоръчваме Huwa San, особено в условията на развиващата се пандемия от корона вирус.

С него не само ще защитите семейството и домашните си любимци, но ще се предпазите и от неприятното дразнене след употреба на стандартен дезинфектант.

Дезинфекция на повърхности с Huwa San

и нашите препоръки за употреба:

Първо, старателно почистете и изплакнете с вода повърхностите, подовете, стените и материалите, които ще бъдат дезинфекцирани. В зависимост от времето на контакт, препоръчителната концентрация на Huwa-San TR-50 варира между 2% и 6%.

Повърхности, подове и стени: Напръскайте повърхностите с  2-6% разреден разтвор. Използвайте толкова колкото е необходимо, за да поддържате повърхностите мокри по време на контактния период. Оставете да подейства за 5-60 минути. Изплакнете след това, ако желаете. В противен случай оставете.

Оборудване: Потопете материала и оборудването в 1-2% разтвор на Huwa-San и оставете да подейства поне за 15 минути. Изплакнете материала след това, ако желаете.

✓ Опаковки:  Huwa-San може да бъде използван за дезинфекция на опаковки чрез напръскване на 0.5-1% разтвор в опаковките. Това може да се направи, за да се удължи срокът на годност на крайния продукт.

Свойства:

дезинфекция на повърхности с huwa san

✓ Биоразградим;

✓ Не образува пяна;

✓ Без цвят и мирис;

✓ Напълно смесим с вода;

✓ Широк pH диапазон;

✓ Активен при температури до 95°C;

✓ Остава активен и стабилен при отсъствие на замърсяване (“депо ефект”)

Повече за уникалните свойства на продукта, научете тук.

Връщане назад