Дезинфекция в СПА басейни Huwa San

Дезинфекция в СПА басейни Huwa San

Дезинфекция в СПА басейни Huwa San

Дезинфекция в СПА басейни Huwa San е наложителна с цел създаване на басейна и СПА зоните в едно сигурно за нас и децата ни място. Плувните басейни са привлекателно място, както за спорт, така и за отмора, не само през топлите, но и през студените месеци в годината. Плувният басейн все по-често е част от услугите, предлагани в СПА центрове и хотелски комплекси.

Ползването на басейна от немалък брой хора, предразполага развитие на различни микроорганизми като гъби, бактерии и вируси. Отделянето на органична материя – под и косми от човека, успяват на бактериите да се развиват свободно, а хлорът от своя страна успешно се развива с помощта на точно тази органична материя.

Поддържането на чиста вода, отговаряща на съответните санитарни и хигиенни изисквания, включва използването на механични, биологични и химични методи за обработка на водата. Стандартен дезинфектант за почистване на басейните, е хлорът. Макар и известен на човечеството от 19-ти век, той крие своите рискове. 

Все повече са изследванията на учените в посока отстраняване на този остарял метод на дезинфекция и търсене на нови варианти.

Съществуват многобройни решения за дезинфекция на пазара, много от тях, обаче, са скъпи или неефективни.

Басейните са рисково място за “лепване” на бактерия или инфекция, затова е толкова наложителна употребата на препарат с доказана ефективност.

Такъв е Huwa-San  – 100% безвреден и ефективен дезинфектант. Разработен от преди 15 години от белгийската фирма Roam Technology. 

След приложението му, качеството на водата се подобрява значително Huwa-San елиминира и предотвратява образуването на бактерии, вируси и натрупване на биофилм в плувните басейни.

Използва се в ниски концентрации, което води до намаляване на разходите

 Дезинфекция на СПА и басейни – предимства:

✓ Безвреден, биоразградим, ефективен, екологичен;

✓ Изцяло премахване на хлора, както и вкуса и мириса, свързани с него;

✓ Предотвратява образуването на вредни странични дезинфекционни продукти;

✓ Защита както на водата, така и на водните филтриращи системи от биофилм;

✓ Поддържа здравословна околна среда.

Връщане назад